FLYTTAR BLOGGEN!

Har flyttat min blogg till nattstad. vilket betyder att jag inte kommer uppdatera p* denna blogg l*ngre. www.nattstad.se/gabriellaelmefors www.nattstad.se/gabriellaelmefors 
www.nattstad.se/gabriellaelmefors www.nattstad.se/gabriellaelmefors 
 

Food heaven

Imorgon kommer McDonalds, Tacobell, KFC och någon glassbar. 
Dom kommer sälja sina varor under hela skoldagen. 
Så jävla nice, men jag kan bara föreställa mig hur
låååång kön kommer vara för att ens komma fram. Alla kommer väl fråga om att
få gå på toa i mitten av lektionen för att ens få en tugga av alla olika burgare som kommer säljas.
 
 

Pumpkings

 
 
 
 
Detta stod på: Att göra listan igår.
Har aldrig gjort min egna pumpa så det var kul,
tog med mig den hem efter och satt in ett ljus, skit ballt blev det.
 

senaste dagarna

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heeeelg

Vet inte hur många gånger jag har skrivit det nu. Både kul och tråkigt, eftersom att tiden går så fort. Ser fram emot helg nu eftersom det har vart mycket i skolan denna vecka, vilket har lett till att jag inte sovigt bra. Irina berättade att jag hade börjat skrika i sömnen och sparkade med benen. Pratade alltså i sömnen. haha hade gärna sett det, vet hur jag kan bli. Men det har varit något som jag har vart orolig för många gånger här, skolan. Eftersom att vi är tre juniors i familjen som har samma läxor, prov och diagnoser kan det bli att vi tävlar med varandra i smyg. Men det gör en ju så att man vill vara bäst men samtidigt kan det bli lite stressigt och jobbigt när man inte presterar lika bra som man hade önskat, ni förstår grejen. Men jag får försöka glömma det och bara fokusera på mitt. Nu tar jag helt iaf för att sedan kicka igång ännu en vecka. 

Trevlig helg!

 

 Känns fortfarande som igår, men det var 2 1/2 månad sen... Världens roligaste vecka, mycket skratt. 
Saknar mina tjejer så. Men blir det inte träff på Hawaii blir det i Gbg när vi kommer hem. 
 

I'm addicted

Vet inte riktigt vad grejen är eller om det är bra eller dåligt men jag blir typ lätt beroende av saker.. första var det iceess och nu är det yogurt spot som är IT för mig. Jag och Irina går väl dit minst två gånger i veckan. Fördelarna är ju att det är yoghurt och inte glass, så lite nyttigare är det väl. Det är sjuuukt billigt. Och det är fett gott. Tar alltid tre olika smaker och sen alla möjliga saker som topping. Jag kommer väl rulla hem när det är dags...

 
 

Grattis Linnea!

Snart är denna vecka som många andra över. Fredag imorgon, yes. så härligt ska gå på bio chilla, och plugga lite. Tog min sista hepatit spruta idag så nu är alla sprutor klara som jag egentligen skulle ha tagit innan jag kom, men men. Får lite ångest nu när det börjar bli kallt här, brrr. Är inte van vid sånt väder längre, sitter och fryser i bilen på väg hem från skolan nu ist för att klaga över att det är för varmt. typical me. 

 Idag är det ju inte bara vilken torsdag som helst, det är min Bästa kompis födelsedag. Pratade med henne för en timme sen direkt när jag kom hem för att hinna prata en stund innan hon skulle gå och lägga sig. 

 
 
<3

Videoinlägg

 
 

Homecoming

   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Homecoming var super kul.

Att få dansa och hoppa till bra, ny musik och vara en av alla andra för en kväll. Var inte utbytesstudenten som inte vet hur man gör så eller hur man gör det, var en av alla andra som hoppade till "Wake me up"  

Vi sov hos Brooklyn och gjorde oss i ordning hela morgonen tills hennes pojkvän Hunter kom och hämtade oss för att åka till Hibachi grill och äta innan dansen. Dom lagar maten framför dig på en stor stekbänk eller vad det heter.

Det var verkligen som en av alla tusentals amerikanska filmer man sett där alla dansar loss, king and queen kronas.. aa det var ännu en sak som går in i kategorin "minnen från Usa" i huvudet.  

Kommer lägga upp en video imorgon (måndag) Från att vi började göra oss i ordning till att vi lämnade dansen. 

 

 

Mammas största önskan

Vet inte hur länga min mamma har frågat när jag ska lägga upp bilder på min tennis outfit. Asså varje gång jag pratar med henne får jag en påminnelse om att jag inte har laggt upp dom bilderna på två månader. Så här kära mamma här har du bilderna. Behövde ha världens photoshoot med Josh i en timme efter träningen. Men enjoy. 

 
 
Talking to jesus you know. 
 
 
 

senaste dagarna

 
 
 
 
 
 
 

Spirit week är avslutat och det här är några bilder jag tog. 

idag var det twin dag. Så jag, Irina, Brooklyn och Jazmin matchade. På tröjorna står det " Juast sayin' we are a big deal" och på ryggen står det " homecoming 2013" igår var vi på homecomings fotbolls game, " vi" förlorade tyvärr men jag kollade inte, satt mest och skratta och tog kort. 

 

I torsdags var det då alla hade sina mum's på sig. och jag sa ju att jag inte skulle ha en, men en tjej i min fysik  klass som gjorde en liten till mig. Hon kom med den på morgonen och sa - Du måste uppleva hur det är att ha en mum. Sen gjorde hon en liten för att jag hade pratade om hur pinsamt det är att ha en stor. Super snällt av henna. 

 

 
 

Månads rapport nr 2

2 month anniversary!!
 
 
Har nu vart i Usa i två månader, känns verkligen inte som det. Hallå jag har typ växt upp här.. eller det känns som det iaf. Det känns som att tiden går för fort men samtidigt känns det som att det här är mitt hem, och att jag inte vet om något annat. 

Jag säger att jag är från Sverige och berättar vad jag gör här, men det är inte min historia, det är någons annans liv. Vet inte om det är så det ska vara eller om det bara är jag som är skum..

 

Har tänkt tipsa lite om det jag vet om skolan och allt. Har ju gått i skolan i snart 7 veckor så kan det mesta om skolan nu. 

 

Social!

Det är A och O om man ska dra iväg,

du är beroende av uppmärksamhet, kompisar så då måste du vara den som pratar och visar vem du är. Visst är Amerikaner social och så, men jag trodde dom var över sociala.

När jag åkte sa företaget till oss studenter att vänner skulle vara vårt sista problem. Just för att Amerikaner ska vara så sociala och framåt. Men för många blev det inte lika lätt som de sa. Jag fick inte det problemet. Men det klart det tar tid att komma nära någon. Jag har känt mina bästa kompisar hemma sen 2:an. Så mitt råd är att du visar vem du är och tänker på att du är den som behöver skaffa vänner, för alla andra har redan kompisar, så då kanske du måste visa lite mer effort än dom i början. 

 

Det är samma sak som att börja på gymnasium, du måste snacka för att få vänner eller en "roll i klassen" för det får man redan första dagarna. Sitter du tyst är det svårare sen att börja snacka. 

 

 

 

Har jag hemlängtan: NEJ, jag är hemma?!

 

Saknar jag min familj: Skulle inte säga att jag saknar dom, för när man saknar någon brukar man vara ledsen.. eller det är iaf hur jag definierar saknad. Men jag vet att ja kommer träffa dom, så det är lugnt. 

 

Trivs jag i min Host familj? : Hell yeah! Hade inte fått en bättre en placering, eller jo the Kardashians familj haha. 

 

Saknar jag Sweden?: hmm.. till och från. Blir sjukt arg på vädret här när jag ska platta håret för det blir inte lika platt som det blir hemma, det är väl klimatets fel. Sen har jag haft lust att åka till Gamla stan ett tag nu, men annars är det inte så farligt. 

 

Kan jag flytande engelska nu? haha nej, tror väl det ibland och i vissa tillfällen får jag panik för att det känns som att jag inte har lärt mig något alls. Kan blir sjukt irriterad på mig själv när jag säger va mer än en gång när jag inte förstår. Då kommer denna tanke upp i huvudet direkt "Asså shit kan inget alls ska fan hem om 8 månader, alla kommer skratta åt mig" 

Nej men jag kan såklart mycket bättre än förr, pratar snabbt utan att tänka och översätter inte längre utan munnen går i ett. Har börjat tänka på engelska men det finns såklart en hel del ord jag SKA kunna innan jag åker hem. 

 

 

Yes, det är så jag känner om allt efter två månader, vem vet jag kanske bölar sönder nästa månads...

 

Så sant. Det är inte försent bara för att man har börjat på gymnasiet redan. 

Mum's

 

 
 
 
 
 
 
 

Det här är då en Mum som jag har skrivit om så mycket den senaste tiden. Det är en Texas thing så det är inte så många av mina friends i America som gör såna här. Man har då på sig dom här innan Matchen på torsdag i skolan. Det är oftast de som har en date till dansen som har mums. Tycker det är pin att gå runt men en sån stor sak runt halsen så jag valde att inte göra en efter att ha sett hur gigantisk Brooklyns blev. 

 

Hjälpte henne hela lördagskvällen, sjukt kul var det men ändå, ingen mum för mig. 

Sov hos Brooklyn i lördags och i söndags gick vi till Grandpa som fyllde år. Vi åt tårta, sjön och allt va det innebär att fira någon. 

 

Fick en fråga från min väninna hemma i Sweden om Grandpa. Vi kallar alltså honom för Grandpa, även jag och Irina. Det är deras farfar, och han vill att vi kallar honom Grandpa. 

hope i answered your question my love. 

 

 

Early dismissal

Ni läste rätt! 
Vi slutade 11.35 idag, lycka!
 
Det är fredag, sol ute, helgen framför oss och godis hemifrån. Härligt härligt. 
 
Idag ska vi göra våra mums hos Brooklyn. Den här veckan som kommer har vi Sperit week, inför homecoming, vilket betyder att man ska klä sig med neon kläder en  dag, tvilling dag en annan och cowboy den tredje osv osv. Det är drf vi gör våra mums, torsdagen är dagen för mums. 
 
Fick med mig min skylt som någon har gjort till mig för att jag spelar tennis i teamet. 
Jag har ju då beundrare och fans i skolan... or not. 
 
Diggar att dom stavade mitt namn fel, men här hänger den nu, uppsatt på väggen. 
Trevlig helg, och till mina bästa kompisar där hemma, lycka till med eran Usa sleepover <3 

Paket hemifrån <3

Fy fan va glad och chokad jag blev när jag gick in i mitt rum efter att jag hade duschat, Där log något som jag längtat efter så länge. Paket hemifrån Sweden!!! 

 Min kära mamma har då skickat något som har vart efterlängtat, Godis. Men inte vilket som helts, utan svenskt lösgodis, åhh vad jag har längtat! Hon skickade också mina klackskor som jag ska ha på mig på homeconig nästa lördag. 

 Har inte vågat öppna det än. haha Känns så konstigt, min mamma har plockat godiset och sen skickat iväg det, och nu har jag det. Vanligtvis hade det vart uppätet vid det här laget men iiihh vågar inte öppna det. Det är som på julafton när man har väntat så länge på att få öppna sina paket, och sen när man tillslut får det är man så försiktig. 

 Där log det och väntade på mig!! 
 Fick t.om ett band men de svenksa färgerna!
 
 

Senaste dagarna

 
 
 
 
 
 
 
 
 

1&2: Jag och världens gulligaste från mig F.D klass. (Vet inte hur många gånger jag säger WHAAAT? innan jag fattar vad hon pratar om. För hon är från Louisiana och har världens dialekt, men hon är super rolig)

// 3: Var inne på party time affären som har ALLT och lite till, fyller ju år snart så kommer väl köpa allt från den hörnan.

// 4: Grandpa skulle ta kort för att ingen annan ville... det gick efter ett par försök han började redigera en bild utan att veta det när han skulle ta kort, det förklarar mitt happy face.

// 5: Irina köpte ballonger till hennes kompis, som fyllde år idag.

// 6: Jayson och hans stora näsa... haha

// 7: Me and ma bro josh.

// 8: Vet att min pärla Nellie där hemma skulle ha dött, så var bara tvungen att lägga upp den.

 

Det här var då en summering av det dagarna jag inte bloggat. Herre vad tiden går foooort, hjälp. Vill inte det...

 

Till er som fortfarande funderar på att åka, gör det. Finns så mycket ni missar om ni inte gör det än om ni gör det. Man kommer missa ett par fester ja, men sen då? inget alls. Du missar Halloween, homecoming, prom, Valentines day, Thanksgiving ja allt som inte finns i lilla Sweden.

 

1/10/13

 

Sorry bloggishen, Var ju sjuk förra veckan så jag har ju missat en hel del i skolan kan jag ju säga.

Missar man en dag här är det som att missa en vecka hemma. Och jag var sjuk tre dagar...

har haft en massa läxor, inlämningar, prov quizes, men det värsta av allt fattar inte ett skit längre.

 

Bilderna ovan är från igår då vi gick till YogurtSpot efter skolan. Så sjukt jävla gott och billigt. Min var as tung med en massa olika godis bitar och allt möjligt på, men det gick bara på 35 svenska kronor!

 

Har fysik prov imorgon så ska väl plugga lite till det.

Pluggar typ aldrig längre, för allt är alternativs frågor så finner ingen mening med att plugga i onödan lixom. 

 

Ska bli bättre på att uppdatera också. sorrriii 

 

TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Här kan du skriva en liten presentation om dig själv & bloggen.

Glöm inte byta ut den tillfälliga profilbilden till din egna.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus