Long time no skrivande

Den var ju en tag sen nu, men det blir så eftersom att skolan har börjat nu och med det kommer massa test och läxor som kan slänga sig i väggen. 

aja första veckan på H.S är nu avklarad.

 

Det var ju inte så farligt, jag menar jag var livrädd kvällen innan men nu är det helt normalt. Det är helt sjukt snabbt man kan anpassa sig. 

Varje morgon innan lektionen börjar ställer vi oss och lyssnar på högtalaren i rummet som då är rektor som läser upp en text om att man ska hedra Texas och Usa. Så alla står upp med handen mot bröstet. Bara det är super kul. 

 

Yezz, kom hem från min första amerikanska match. Det var vår skola mot en annan. Deras lag söög, tom jag såg det. "vårt" lag fick typ 6-7 touchdown. Men det var iaf jätte kul att se alla elever, spelare, Cheerleaders och banden från skolan. 

Det var verkligen som på film. Typ High school musical, fast med fotboll dåra. Allt var så planerat och intränat när det kommer till musik och danser, ramsor osv. 

 

 
 
 
 
 

Skolan day 1

Kom hem från skolan för ett tag sen, vilken dag...

Dagen började med att jag gick upp 6 på morgonen åkte till skolan 6.30 för att skriva in mig i skolan och få ett schema, skolan börjar ju 7.30 här så vi åkte till skolan en timme tidigare med vår värde-pappa. Vi fick sitta och vänta i två timmar så jag missade mina två lektioner som var journalistik och fysik. ( tack gode gud)

 

Jag gick till tredje period, vilket då betyder tredje klassen. Det var min första lektion i skolan. Kändes jätte konstigt att höra allt på engelska, men det gick bra. Sen var det matte, algebra 2 rättare sagt. och jag har inte alls fått lära mig sånt vi gjorde här i svenska skolan, så allt var nytt och skit svårt.

 

 Kanske för att jag i vanliga fall är efterbliven när det kommer till matte. Men det var massa grafer och shit. Men som tur är så är det två lärare i den klassen, så hon kommer sitta med mig och lära mig alla grunder. 

 

Efter det var det lunch. Det finns fyra olika luncher man kan ha A, B, C och D-lunch. A-lunch börjar 10.30 sen rullar alla luncher på. Jag och Irina har som tur samma lunch tid. C- lunch som är från 12 till typ 12.30. Det är snabba puckar här vettni. Det var packat med folk kan jag ju säga. Näst på schemat stod Fashion design. Det var fullt med tjejer, eftersom att den är en klass eleverna får välja själv, men sen kom det in två killar. 

 

Efter det behövde jag ruscha till nästa klass som då var tennis, jag är redan med i tennis teamet, men jag måste kolla mitt hjärta osv innan jag kan vara med och träna. Så idag kollade jag bara på (i värmen!)

 Tennis banorna är då utanför skolan. Och hela skolan är som en lång korridor, entrén är i mitten sen är alla rum från 1000-13000 på vänster sida och 14000-1600 på höger sida. Jag var då utanför skolan och på helt fel korridor. Så när tennis klassen var slut var det bara att börja springa igen, för man har 7 min på sig mellan varje klass. Men jag fick hjälp av två killar från min tennis klass. 

 

Sista lektionen var amerikansk historia, där var det mycket svårare att förstå. För hon använde ord som ja inte ens skulle kunna förklara på svenska, men hon visste att jag var ny så hon förklarade om jag inte förstod. 

 

So far är allt ok, svårt att hitta i en sådan stor skola. 

Det är verkligen som på film när korridorerna fylls med folk efter klockan har ringt. Alla börjar sina lektioner samtidigt och slutar samtidigt så under en period är det helt tyst i korridorerna och helt dött. Sen måste man kämpa för att ens komma fram till sin klass. 

 

 Skolan börjar 7.30- 2.35 varje dag, förutom på måndag då vi är lediga. 

jag har 7 klasser 

 

  • journalistik
  • fysik
  • engelska
  • algebra
  • lunch
  • Fashion design
  • Tennis
  • amerikansk historia 

skillnaden från svenska skolor är då att alla börjar samtidigt, man har samma schema varje dag, med samma människor men olika människor i varje klass. Men får inte gå ut från klassrummet, om man måste gå på toa måste man ge en liten lapp. Det kallas hallpass, man får fyra stycken per klass som ska räcka i 6 veckor sen får man 4 nya. Man skriver in tid och får lärarens underskrift, lappen tar läraren, eftersom man har använt ett av sina toabesök... (låter hemskt)

Men om man inte använder sina 4 hallpass kort får man bonuspoäng, vilket är kostigt. Man får då poäng för att inte gå på toa. 

Listan blir lång på alla saker som är olikt från hur vi har det i svenska skolor. 

 

Alla var iaf väldigt nyfikna när det fick reda på att jag var svensk, i slutet av dagen visste hälften i min historia klass vem jag var. 

Kalla mig känd om ni vill.

 LOL nej men skämt och sido

 

Juste jag är då junior 

på high school är det 4 årskurser man kan gå i beroende på ålder. 

Freshmen, Sophomore, Junior och sist Senior som är sista året i skolan, alltså tredje ring. 

jag går i 11:an.

Jag skulle egentligen börjat i 10:an. För 9:an i Sverige räknas som ett år på H.S, men jag ljög typ och sa att jag har gått ett år på gymnasiet redan, så jag blev junior.

Det känns bättre så för Irina och Josh är Juniors. 

 

Vi alla är lika gamla men de är födde i början av året och jag i slutet av året så det var drf jag skulle gått i 10:an

 

Aja detta var ett låååångt inlägg, beklagar.

 Låter som en reseledare typ som leker pro efter en dag, piiin men ifall någon hade tänk åka kan det vara bra och veta hur allt funkar osv. Lär er från mig ; Det är inte fel att ljuga, ibland är det ok. haha 

 

Aja nu får jag sluta, ingen kommer läsa allt det här ändå. speciellt inte min kära vän Aida ;) 

 

 

Bra skoldag...

Skolan gick åt helvete idag...
Eller jag hade ju inga lektioner så kan inte säga så mycket!
Jag gjorde något jävligt svårt test, failade, gick hem och drog till gallerian ist! Tröstade mig själv med shopping...

Fotograf

Hello!

Kom hem för ett tag sen efter att ha vart på middag med alla utbytesstudenter som bor i Houston. Vi åt på en kinesisk restaurang, det var kul att se alla olika människor. 

jag satt mest och prata med Jimmy och Josh för alla var typ från Ryssland. 

 

jag har iaf fixat en fotograf för bloggen, så nu kommer det vara mer bilder på mig så att min mor ser att jag mår bra.

Jimmy är här med min fotograf så det blir säkert suddiga bilder i början men det blir säkert bättre med tiden. Vet inte hur många jag fick säga till att fokusera på ansiktet och stå på ett speciellt ställe att få med allt på bild. Typ så jag är mot min syrra när vi är utomlands och jag ska få en bra bild, men tillslut blir det alltid bra. Perfektionist eller hur var det? haha

 

 
Yes här är då T-shirten från Hollister jag köpte i NY och kjolen från A&F.

Fredag

Hej bloggen!

Sitter här och lyssnar på Justin Biebers första låtar såhär på en fredag kväll äntligen är det fredag. vissa av er har redan gått en vecka i skolan, hoppas det gick bra!

Jag börjar på måndag aah. Är jätte nervös inför första dagen. Ska försöka njuta av den här helgen innan plugget börjar igen...

 

Idag har vi gjort en jävla massa saker. Vi har kollat på en jätte äcklig film som jag blev tvingad att kolla på. Dom som känner mig vet att jag INTE kan kolla på skräckfilmer utan att hålla händerna för ögonen. Men det fick jag inte här haha. 

Sen hjälpte jag, Josh och Irina till med att kratta upp alla barr på gräsmattan. 

Vi belönade oss själva med varsin Icee efter allt slit i värmen, (vi hittar alltid anledningar till att gå och köpa iccees.)

 

Näst på listan stod Amerikansk fotboll, jag var lagkapten i mitt lag så ni kan ju gissa vilket lag som vann! ;) Tillslut när solen började gå ner gick vi till poolen.

 Så kul att vara där när inga andra är där, för då kan vi spela vattenpolo och köra "Marco polo" Som då är en lek som går ut på att en ska vara jagaren och fånga alla i vattnet. Men jagaren måste blunda hela tiden, så för att hitta alla skriker jagaren "Marco" och alla svara "polo" tillbaks. 

Det låter efterblivet, och det är det också. 

 

Men snart ska jag Skypa med mina girl Julia och Gabriella för att gå igenom första veckan hos våra "nya" familjer!

 

Så vi hörs!

 
 
Eftersom att jag inte orkade ladda upp bilder denna gång, fick det bli live bilder ist. På mig och Jimmy!
Trevlig helg på er!

 

 

 

 
 

Bästa ni

 Men tjäääna!

Nu har jag vart här i en heeel vecka!!! helt sjuk. 

Saknar mina girls från NY sååå mycket. Självklart alla där hemma också, men vi hade så kul i NY tillsammans och vi var verkligen så lika.

 När jag kom till Arlanda innan jag skulle dra iväg till NY kollade jag mig runt för att se vilken typ av människor jag skulle åka med.Och ska jag vara ärlig verkade alla så "töntiga", så jag fick panik…

Men sen kom jag innanför passkontrollen och där stod dom. Julia och Gabriella.Vi började prata dirr, och när vi landade var vi redan tighta. Så det var super tråkigt och svårt att säga hejdå. Dom var min trygga punkt lixom. Vi hade så kul ihop och kom på en massa namn till alla så att de inte skulle fatta att vi pratade om dom haha. Men vi har ju kontakt nu via internet och sms, så det är chill. Men när vi kommer hem ska vi ses i Gbg där både Julia och Gabriella bor. 

 Sen får vi verkligen inte glömma William och Victor, två härliga killar. En stockholmare och en stekar skåning. Alla var 96:or alltså 1 år äldre än mig, men vi klickade ändå. När det inte bara var vi tre tjejer, hängde vi med dom. Vi fick en massa utskällningar av alla ledare för att vi alltid snackade svenska... Men vi sket i det haha. Dom började separera oss på slutet med att säga att man skulle sätta sig bredvid någon från ett annat land på t.ex. bussen in till NYC osv. Men vi fortsatte att prata svenska, badasses jag vet. Men vi alla kommer träffas efter det här året. 

Gabriella och Julia har också bloggar som jag länkat längre ner om det nu kommer funka ( är ny med bloggande)

Hittat vänner for life under den veckan, det var så lyckat! kommer alltid minnas alla fina minnen med mina girls och boys. verkligen värt vartända öre. 

Saknar er så!!!!!

 

JULIA! <3

En super härlig tjej som är helt fucking galen. 

Hon har typ vart i alla länder som går att besöka. Sjukt bra klädstil och en jävligt torr humor ibland... Men hon är en av dom tre musketörerna.

Och nu befinner hon sig i Kansas! Super snäll tjej!

http://julialeonausa.blogg.se

 

GABRIELLA

 Eller Gabbss som vi kallade henne. 

En tjej som inte kan hålla koll på något för fem öre, nycklar tappades bort 24/7... Grymt bra på att fota och teater. My girl är med i en av Camilla Läckbergs filmer!!!! känner en kändis jao. Zuper snäll brud.

Hon är iaf i Alaska nu. 

http://www.nattstad.se/gabriellasUSA

Från vänster: William, Gabbss, Julia, jag och Victor. " BÄST DEVI" 
 
 
 

Pool day!

Hejhej!
Sitter just nu på rummet efter att ha duschat bort kloret från poolen. 
vi var vid poolen hela dagen idag, från 12 tills 5. 
Jimmy och Josh visade massa vattenlekar, som mitt hjärta inte pallar. Men blir jagad i vattnet och jag fick panik och typ trodde att dom skulle döda på haha. 
 
Jag och Irina gick till The gas station och köpte "Icee" till oss alla medans dom stannade kvar vid poolen.
 
Det är i stort sätt min dag. 
 
Hoppas alla hade det bra i skolan, Gabriella och Julia började idag och dom var jätte nervösa. Så jag hoppas det gick bra för er tjejor! 
Vettefan varför jag gjorde massa hjärtan och shit. Haha men yolo!

Hit the mall all day

Men Tjäääna!

 

bloggade inte igår för det fanns verkligen inget att skriva om, satt hemma hela dagen. Kollade på två filmer och typ inget mer, eller vi gick till poolen en stund. idag åkte vi till Houstons näst största mall, trodde jag skulle köpa hela stället, men såklart ska det bli tvärtom. Kom hem med en sur min Haha

vi gick runt där i 6 hela timmar, så kul fanns allt man kunde önska sig. God mat litet tåg som åkte runt gallerian, bio och en isbana. Helt sjukt att det fanns en isbana, trodde dem drev när dem sa att det fanns. 

 

för en stund sen kom vi hem från the gas station, efter att ha köpt världens godaste is dricka. det smakar som sockervadd fast i flytande form (där lät jag smart). Det bäst med drickan är att den bara kostar 1 dollar!!! t.om den största. 

 

Blir nervös när jag hör hur alla mina vänner har haft sina första dagar på sitt gymnasium. 

Idag var det en annan av mina bästisar tur, hoppas du hade det bra Nelpa <3 

och imorgon är det mina två sista bästisars tur, dom ska gå på samma skola så jag önskar er lycka till med. 

 

Nu ska jag hänga lite med Jimmy och Irina. Så vi hörs mer imorgon.

 

 Isbanan inne i gallerian. Så ni kan tänka er hur stort det var där inne om den där isbanan fick plats.
Världens godaste dricka. Loooove it!!!! (igga mina naglar tack)

Midnight Rodeo

Godmorgon för er i Sweden! 

två av mina bästa kompisar börjar på gymnasiet idag, så vi önskar dom lycka till. 

Själv har jag inte gått och lagt mig än. klockan är 24.30 här.

vi kom hem 23.30 efter att ha vart på något disco för ungdomar här i närheten. Det var packat med folk 1300 pers i en liten lokal, helt galet mycket orrar. Sorry men det var verkligen det. Alla graindade(eller vad det heter på svenska) mot varandra. Aja det var kul att se iaf.

Sen kom det fram två killar till mig och Irina när vi satt där själva. Ena killen kom fram och frågade Irina, dog typ och började ta kort när det dansade. Sen kom hans kompis och bah "- Do you wanna dance?" jag sa ja för att han såg bra ut, men jag visste inte hur man dansade för det var någon random coutry Song då. Men han visade så det gick bra. Det var faktiskt kul.

Men sen kom min lillebrors ( jimmys) kompis och bah - hi girl you wanna dance?" han är typ 12 så jag sa nej nej och nej! 

Men han stod kvar för att inte folk skulle se att vi dissade honom totalt haha. Men hallå vem frågar kompisens storesyrror? 

 

Nu ska vi kolla på någon film, så vi hörs mer imorgon.

(Lycka till idag Linnea och Erika)

 

 
Irina och hennes dans dude
 Jimmys bästa kompis, en riktigt rolig snubbe, Irina och josh. 

shopping

Hello!
sitter just nu och kollar på film men jag passar på att skriva ett snabbt inlägg om vad jag köpte i NY. känns så lame men min kompis ville se, så why not. 
köpte alltså 
En kjol och T-shirt från Hollister
En långarmad tröja från Gant
Trosor och nattlinne från VS

Sen hittade jag denna kjol på en mall här i närheten som skulle kosta 48 dollar, men när jag kom fram till kassan kostade den bara 21 dollar. För att det var tydligen en outlet affär på Hollister, Gilly hicks och A&F!! love it.  

Yes nu känner jag mig som en wannabe Kenza... Så vi hörs!

 

 

Pleasure Pier

Hejhej.

Tänkte berätta om våran utflykt som vi gjorde igår. vi åkte till Pleasure Pier, det är en brygga med karuseller.

Så där var vi hela dagen. Det var så fint att se när alla lampor lyste på kvällen när det var helt mörkt runt omkring. 

 

Jag hann aldrig åka Eclipse på Grönan så jag åkte en liknade här, vilket var kul. Det var nog lite finare utsikt här. 

Men det var jätte kul att åka attraktioner som inte finns i Sverige. En attraktion som hette shark som man satt fyra i rad på var gryyymt läskig. Man åkte rätt upp i luften, asså rakt upp så man nästan låg haha. Sen åkte man ner för en backe men var rätt ner. Så ni kan ju tänk er hur livrädd man såg ut på fotot sen. (är inte den bästa på att förklara direkt men hoppas ni förstår) 

 

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, får se.

Ska försöka skriva ett inlägg om vad jag köpte i NY också.

 

Men vi hörs.
 
 

Day 2

Hej hej!
Sitter vid matbordet efter att ha ätit en riktigt sen middag! Klockan är kvart i elva just nu.
Vi kom nyss hem från kyrkan så det är därför det blev en sen middag.
Vi åkte till kyrkan halv åtta, för att kolla på en konsert dem hade där!
Så vi började med att äta kyckling och tacochips, sen gick vi in. Har aldrig vart med om en sån kyrka!
Det var helt släckt och alla fick neon armband, det var inte allt utan sen gick DJ musiken på och alla Ställde sig längst fram och vänta på droppet... Helt galet, men det var kul att se.
Man tröttnade ju inte om man säger så!

Förutom det gick vi till poolen idag, det är en gemensam pool för alla som bor i området. Vad mer? Jo juste satt inlåst på toan i typ 30 minuter...
Skulle duscha så jag låste och sen när jag var klar och skulle gå till mitt rum kom jag inte ut. Jag vred och vred på handtaget men inget hände!
Josh och Jimmy satt utanför så jag ville inte låta tard och säga att jag var inlåst så jag väntade på att dom skulle gå till deras game-room!
Så jag satt där inne och kollade in i en spegel som man såg allt och lite till på...
Tillslut gick det att öppna dörren. Haha så aa så blyg är jag just nu!
Men nu ska jag sova!
Godnatt!

https://cdn1.cdnme.se/4205758/6-3/pic_520ef5429606ee57417116ff.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4205758/6-3/pic_520ef5429606ee57417116ff.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4205758/6-3/pic_520ef548ddf2b34d3749d5de.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4205758/6-3/pic_520ef548ddf2b34d3749d5de.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4205758/6-3/pic_520ef605ddf2b34d86703c9c.jpg" class="image">

Bildbomb

Godmorgon bloggen!

Eller nej vaknade för 3 timmar sedan, alltså 7 på morgonen här. Är så van att gå upp tidigt efter New York veckan.

Sitter iaf på sängen och hade tänkt lägga upp alla bilder från NY veckan. Tog typ 1000 bilder på 7 dagar, sinnes. 

 

Idag ska vi gå på någon konsert i kyrkan, vilket ska bli spännande. Vet inte riktigt när den börjar men den slutar sent, typ 11. 

Har inte så mycket att berätta förutom att jag somnade på två röda igår kväll. Var så himla utmattad efter allt resande. Men nu är jag pigg och ska duscha lite senare, sen får vi se vart dagen leder oss.

 

Igår fick jag reda på att skolan börjar den 26 så jag har tid på mig att vänja mig innan jag börjar skolan. 

 

Snart kommer en video på NY upp oxå, den håller på att ladda som fan här, men snart kommer den upp.

Aja nu ska jag ladda upp bilderna, så vi hörs senare.

kram! 

trappan som dem spelade in Friends with benefits på 
allas älskade italienare i bakrunden. Eller vad säger du William? ;) 
 

NYC

T.E.X.A.S

Zänazäna!

Sitter just nu på mitt "nya" rum här i Usa. Mina host syskon är ute och joggar med Irina som också är utbytesstudent från Ryssland. Men jag har inte sovit så mycket idag så jag hoppade det. 

Annars då? nej men jag har det väl bra, allt är nytt på ett bra och jobbigt sätt. Jag ringde hem tidigare idag och började böla (såklart) Men nu mår jag bra och har fått mat i magen, allt som fattas nu är sömn...

 Jag landade i Houston ca 2 (amerikansk tid) efter det åkte vi hem då jag började packa upp allt. Sen gick jag Josh (äldsta brorsan) och Irina till skolan vi ska börja på. GALET STORT! efter det gick vi hem och åkte till The mall. Det var tydligen Houstons näst minsta?! Den var lika stor som Stockholms galleria, om inte större. Aja här kommer lite bilder från dagen. 

Imorgon kommer en bildbomb med bilder från NYC. Nu ska jag sova godnatt (eller typ godmorgon för er i Sweden) 

 


ignorera mig TACK! :) 

Bibliotek

Hej, just nu sitter jag på ett bibliotek med William och Victor. Vi ska snart repa för vi ska ha en show ikväll innan vi ska på Broadway showen. Det vi ska repa till är cupsong, så hela gruppen ska använda muggar och lära sig låten men vi har gjort om texten så att den handlar om vår vecka i New York. Det är allt för tillfället, jag åker till Texas imorgon klockan 16:30 svensk tid. Men det kommer ett bättre inlägg när jag kommer fram till min värdfamilj.
Kramar

Starbucks

Hej hej!
Nu sitter vi (Gabriella, jag och Julia) på starbucks för att kolla upp affärer på internet! Vi har ju inget wifi på campuset! Men vi har det jätte bra här. Times square är verkligen amazing, det är verkligen obeskrivligt hur fantastiskt det är. Jag har också varit på en båttur runt Manhattan vilket verkligen var riktigt coolt, att få uppleva hela den här new york känslan. Det är ett fåtal dagar kvar här i "the city that never sleeps" sedan åker jag vidare till Texas. Men på onsdag blir det Broadway show, vilket jag tycker ska bli super kul eftersom jag aldrig har sett det förut!
Det här blev ett snabbt inlägg, men vi måste fortsätta för att hinna se allt!
Så vi hörs, ha det bra i Sverige!
(Här kommer lite bilder från de senaste dagarna)

NYC

Hello!
Just nu sitter jag och fyra andra trevliga manniskor fran Sweden pa ett bibliotek pa campuset som vi bor pa.
Det finns inte Wifi sa vi maste ga hit... Men men, igar kom vi hit vid 8 tiden (svensk tid) da fick vi vara rum och at amerikanskt pizza. Som inte alls ar lika god som jag ar van vid.
 
Men jag lever och har det bra, igar ringde jag min kara mamma och det gick inte att halla det inne, tararna rann. Blir tarogd av tanken haha. Men det blir val battre med tiden. Nar jag kommer till familjen kommer jag anvanda min dator, sa det kommer sta pa svenska med vara tre sista bokstaver som inte finns pa tangent bortdet har.
Men jag hoppas alla har det bra dar hemma. Saknar er sjukt mycket buhu.
Vi hors
kram gabriella

Wohoo

Då kör vi!

Yes nu var det dags! Nu står vi i kön och väntar på att få komma på planet! Känns sinnes, men vi hörs!
Ciao!

Arlanda

Världens bästa kompisar

Hej bloggen!
Sitter just nu på min älskade Nellies altan och väntar på att dom ska bli klara med något där inne! Jag kom hit 8. Dom hade stått och väntat i en timme... Oooppsiii!
Men jag gick förbi Aidas hus. Hon var redan här men hon hade glömt sin tjocktröja. Aja

När jag äntligen kom åt vi en god middag sen gick jag på toa, och vad tror ni jag kom tillbaks till? EN HÖG MED PRESENTER!!!
Haha. Men det var allt från texter till mjukisdjur! Nej jag har nog världens finaste vänner.
Fick ju rosor av grabbarna och en nalle av Erika! Det värmer när man ser hur mycket alla bryr sig! Tack verkligen! Uppskattar alla fina kommentarer, alla lycka till, ALLT!
Senare kommer ett videoinlägg som jag har tänkt att göra länge nu!
Men vi hörs ska se om dom lever där inne för jag har suttit här ute länge, och det börjar bli kallt!
Kanske karma!
Hörs!

13-08-07

Godmorgon bloggen!
Idag vaknade jag med ångest... Sista dagen jag vaknar i min säng, när man kan sova hur länge som helst gaahh. Imorgon åker jag till Arlanda halv 5. Så idag är det sista dagen jag kan fixa allt som ska med, säga hej då osv.

Det värsta som kan hända är att jag glömmer något... Fatta paniken om jag glömmer viktiga papper som måste visas upp i NYC?! Men som tur är så har min mamma koll på allt sånt! Haha

Tänkte inte gräva längre ner på hur jag känner just nu, för jag blir stressad då LOL. Så här kommer motivations bilder som kommer få mig att vilja stanna!

Hörs! :)

Min dag!

Hej alla som bryr sig!
Haha Aida tvinga mig att skriva det (bästa kompis) för jag vet verkligen inte hur jag ska starta ett inlägg liksom! Aja idag har jag gjort allt och ingenting verkligen! Men vi börjar med gårdagen.

Jag hade ju kräftskiva med familjen igår så det blev rätt sent! Jag pratade om exakt allt med Titti, som då är min kusin som åkte på språkresa 08-09. Så nu är jag laddad och vet allt, typ haha!
(Bild på det ser ni längre ner)

Idag vaknade jag gick till Aida, var där ett tag sen åkte vi och åt sushi, köpte godis och åkte hem igen! Sen åkte vi och en till av våra bästisar och mötte våra killkompisar för att säga hejdå en sista gång! Det var jätte härligt att få säga hejdå och önska dom lycka till! Jag fick rosor som jag kommer spara hela livet haha!

Och tillslut åkte vi hem och raka vägen till våran fjärde bästis Haha. Där lagade vi middag och satt ute och åt, umgicks lyssnade på musik och åt igen haha.

Men nu sitter jag här i min säng och har packat klart YEEEES! Nu behöver jag inte tänka på det något mer. All stress är nu borta! Aida sover över och hjälpte mig att packa, är super dålig på sånt! Men nu gör vi en bild bok som min mamma kom med som hon hade börjar med! Så vi fortsätter med den nu och lägger in alla möjliga bilder och saker som har en mening. Men nu ska vi göra oss ordning för att sova!
Godnatt!

https://cdn1.cdnme.se/4205758/6-3/pic_520039b0e087c3373f1ad27b.jpg" class="image">

Sista söndagen hemma!


 
Hejhej!
 De två senaste dagarna har jag inte  bloggat har jag varit med mina bästisar. Igår var vi på bio och såg favoriten från bardomen "Mosters inc" Den var faktiskt bra haha...
Nu är det bara fyra dagar kvar tills jag åker, och det känns så overkligt och jag börjar väl inse att jag ska vara borta från allt nu.
 Jag är inte alls orolig för att tappa kontakten med mina vänner, utan de som vill kommer alltid finnas kvar, inget mer med det. Så jag ser det här kommande året som något super kul med mycket nya upplevelser, jag tar helt enkelt paus från mitt liv här i Sverige i 10 månader.
 
Idag ska jag tillbringa min sista söndag med min familj. vi ska ha kräftskiva (love it)  och min kusin som också har åkt ett år till USA ska komma. Hennes upplevelser var anledningen till att jag också ska åka, så jag ska fråga henne om allt jag undrar över (vilket är mycket)
 
Just fan jag har helt glömt att tacka min bästa Erika som gav mig två super gulliga presenter, innan hon åkte till Kreta i två veckor. Jag kommer ju inte hinna träffa henne igen förrens nästa år... Men vi fick ett bra avsked (och jag hoppas du har det bra i solen.)

En jätte gullig nallen och en bild på oss, som självklart hänger med till staterna (varför säger jag staterna? lame)
 
En av alla fina bilder som togs igår, när vi satt på det nyöppnade Espresso House efter bion.

 
 
 

Outfit Outfit!

Hejsan bloggen!
Först vill jag bara meddela att mina tidigare inlägg har skrivits på mobilen, så vissa ord ändras. Men aja känns fortfarande grymt lame att skriva om vad jag gör nu om dagarna eftersom jag egentligen typ gör samma sak varje dag, är med kompisar och sover. Men jag antar att jag måste komma in i bloggandet tills det kommer kännas naturligt att skriva om allt man gör,
men nog om det. Eftersom att rubriken till inlägget är "Outfit" ska jag visa hur fantastiskt fin jag kommer vara när jag ska åka till NYC med en grupp. vi måste alltså ha en tröja och wait for it... ryggsäck för att dem ska känna igen oss på flygplatsen.  
så alla kommer se ut som figurerna från filmen "Dumma mej" haha 
Men vi hörs senare ciao!
 
 
       
 

Sista veckan!

Nu är det torsdag och jag har nu 6 dagar kvar innan jag åker till New York.
Som jag sa innan ska jag ju bo i Texas, men jag ska tillbringa en vecka på ett förberedelse campus i NYC.

Så den kommande veckan kommer bestå av många farväl och en massa roliga aktiviteter (LOL)
Jag klickade igång veckan med att sova över hos en av mina bästa kompisar. Och idag var vi ett par tjejer som bara umgicks, som bästisar gör!
Vi hörs mer imorgon.
(Bilden under är en av många bilder som togs!)

TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Här kan du skriva en liten presentation om dig själv & bloggen.

Glöm inte byta ut den tillfälliga profilbilden till din egna.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus